Стар Нейлз – България организира петото издание на конкурса Годишни награди EMILY! Тази година участниците ще се състезават в шест познати категории – „Маникюр", „Дизайн маникюр", „Педикюр", „Арт кадър", „Терапевтичен педикюр" и „Салон".

През 2024 г. в категориите „Маникюр", „Дизайн и ноктопластика" и „Педикюр", ще бъдат отличени първи и втори места след гласуване от реномирано жури, а третите места в категориите ще се определят от събраните гласове на публиката на конкурса. В категории „Терапевтичен педикюр“ и „Арт Кадър“ ще бъдат отличени три места от вота на журито в категориите. В категория "Салон" ще се излъчи топ салон на годината чрез многокомпонентно оценяване от потребители с техните фейсбук профили.

Участието в конкурса е платено. До 29 февруари 2024 г. включително може да се възползвате от 25% отстъпка от таксата за участие!

Голямата награда във всяка категория е ваучер на стойност 600 лева за продукти SNB Professional.

Тази година Стар Нейлз – България отваря път и на младите таланти! В конкурса може да участват ученици на възраст между 14 и 19 години, обучаващи се в паралелки Маникюрист-педикюрист или имащи интереси в сферата на маникюра и педикюра.

Учениците могат да участват в три категории – „Маникюр“, „Дизайн“ и „Арт кадър“.

Включете се! Очакваме Ви, за да разпръснем красота заедно!

Очакваме Вашата регистрация на https://emily.starnails.bg