Уважаеми клиенти,

Поради струпването на Великденските и майските празници и големия брой почивни и неработни дни, публикуваме актуализация на работното ни време в края на април и май 2022, както и дните, в които ще бъдат обработвани и получавани пратките от направените поръчки:

Великденски празници

Почивни дни: 22, 23, 24 и 25 април.

Всички поръчки, направени до 14 ч. на 21 април, ще бъдат обработени и предадени на куриер за доставка на 26 април. Поръчките, направени след 14 ч. на 21 април, както и тези, получени през почивните дни, ще бъдат обработвани на 26 април. Доставката им ще зависи от натовареността и графиците на куриера.

Майски празници

Почивни дни: 01, 02, 06 и 24 май

Всички поръчки, направени до 14 ч. на 29 април, ще бъдат обработени и предадени на куриер за доставка на 3 май. Поръчките, направени след 14 ч. на 29 април, както и тези, получени през почивните дни, ще бъдат обработвани на 3 май. Доставката им ще зависи от натовареността и графиците на куриера.

Всички поръчки, направени до 14 ч. на 05 май, ще бъдат обработени и предадени на куриер за доставка на 9 май. Поръчките, направени след 14 ч. на 05 май, както и тези, получени през почивните дни, ще бъдат обработвани на 9 май. Доставката им ще зависи от натовареността и графиците на куриера.

Всички поръчки, направени до 14 ч. на 23 май, ще бъдат обработени и предадени на куриер за доставка на 25 май. Поръчките, направени след 14 ч. на 23 май, както и тези, получени на 24 май, ще бъдат обработвани на 26 май. Доставката им ще зависи от натовареността и графиците на куриера.

Нашите сайтове ще приемат Вашите поръчки през всички почивни дни, но Ви съветваме да планирате и поръчате необходимите материали своевременно, за да може поръчките да пристигнат при Вас навреме!

Желаем Ви светли празници и щастливи почивни дни със семействата, близки приятели и роднини!