Предстои акция, която няма да продължи само един ден. Това не е просто ЧЕРЕН ПЕТЪК. Това са КИБЕР ДНИ в Стар Нейлз!

На 13, 14 и 15 ноември единствено на сайта ниstarnails.bg ще можете да поръчате любими продукти с до -60% намаление от крайните цени!

Всички цветове класически лак Jessica и SNB Professional и гел лак за нокти SNB Professional, много декорации – водни лепенки, камъчета, брокати, шаблони за печати и куп други, както и моделини, ART UV гелове и избрани продукти за грижа за кожата ще участват в промоцията.

И това не е всичко – подшушнете на фризьорката си, че ще имаме изненади и за нея! Голям асортимент от продуктите Aloxxi също ще са с отстъпки!

Можете да разгледате всички продукти още сега в раздел КИБЕР ДНИ на сайта ни, но те ще са с промоционалната цена с отстъпка единствено на 13-ти, 14-ти и 15-ти ноември!

За да можем да осигурим наличност за повече наши клиенти, един клиент може да поръча не повече от 5 бр. от всеки продукт. Дори и системата да го позволява, нашите оператори ще намалят бройката при обработването на поръчката.

Заради натовареността поръчките, постъпили при нас за времето на акция КИБЕР ДНИ ще бъдат изпълнявани по реда на постъпването им и до 10 работни дни след приключването на акцията! Благодарим Ви за разбирането и проявеното търпение! Ще положим максимум усилия поръчаното да пристигне възможно най-бързо при Вас.

Акцията важи единствено онлайн и не може да се комбинира с други промоции и отстъпки.

Вижте пълните правила и условя за провеждане и участие в Кампанията КИБЕР ДНИ в Стар Нейлз.