Приемът на регистрации в конкурс Годишни награди EMILY 2021 се удължава до 30 юни 2021 г. Както вече бе обявено, участието в конкурса е платено с благородна цел. Цялата сума от такси за участие ще бъде дарена на Български фонд за жените в подкрепа на програмата им Шанс за невидимите супер-майки, която е насочена към устойчивото развитие на самотните майки в дългосрочен план.

Повечето участници активно добавят кадри от практиката си и сме впечатлени от техниките и стила на работа, които са показали – истински празник за окото! Периодът за добавяне на снимки към личните галерии на участниците се удължава до 31 юли 2021 г., а през целия месец август публиката ще гласува и журито ще оценява представянето на участниците в отделните категории.

Участниците се борят за голямата награда във всяка категория – ваучер на стойност 800 лева за продукти SNB Professional, показвайки на аудиторията своята ежедневна работа в салона.

Включете се! Покажете на всички умения и стил на работа, с които радвате всеки ден своите клиенти! Регистрирайте се още сега на https://emily.starnails.bg/bg/