Поради струпването на серия от почивни и празнични дни, публикуваме актуализираното ни работно ни време.

Петък, 30 април, е почивен и неработен ден. Почивни дни са също 1, 2, 3, 4 и 6 май! Работни дни са 5 и 7 май, когато нашите офиси ще работят със стандартното ни работно време (от 9 до 18ч., централен офис – до 17:30ч.)

Кога ще бъдат обработвани поръчките

Изпълнението на Вашите поръчки винаги е било приоритет за нас. За да можем да съдействаме максимално, молим да поръчате необходимите Ви продукти своевременно – заради струпването на празнични и почивни дни е възможно да има натрупване на поръчки или затруднение при доставянето им.

  • Поръчките, получени до 14ч на 29 април, ще бъдат подготвени още в същия ден и предадени за доставка по графика на куриера (5 или 7 май). Поръчките, получени след 14ч. ще бъдат обработвани на следващия работен ден.
  • Поръчките, получени до 14ч. на 5 май, ще бъдат подготвени още в същия ден и предадени за доставка по графика на куриера (7 или 10 май). Поръчките, получени след 14ч. ще бъдат обработвани на следващия работен ден.
  • Поръчките, получени до 14ч. на 7 май, ще бъдат подготвени още в същия ден и предадени за доставка по графика на куриера (10 май). Поръчките, получени след 14ч. ще бъдат обработвани на следващия работен ден.

Обръщаме внимание, че 24 май, понеделник, също е почивен ден за нашите офиси и всички поръчки от 20, 21, 22 и 23 май ще бъдат доставени на 25 май.

Желаем Ви весели Великденски и майски празници!