ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЯ

Основни обучения

Учебен център към Стар Нейлз – България Ви предлага възможност да преминете избрани обучения онлайн и да получите теоретичната подготовка и практически указания без да е необходимо да посещавате Учебния център.

Така можете да се възползвате от гъвкаво обучение, което да преминете в удобно за Вас време.

Вижте всички онлайн учебни програми и курсове

Учебни програми

Програмите за обучение включват пълния набор от курсове за знания и умения, свързани с избраната дисциплина. След всеки курс има кратък тест по теория.

При записване на Програма за обучение онлайн, всеки курсист получава безплатно комплект инструменти и козметични продукти, съобразени със знанията и уменията, които се разглеждат, с които курсистът да може да практикува придобитите знания

Приключването на Програма за обучение е с полагане на изпит по теория в платформата за обучение. След успешно издържан изпит, курсистът получава Сертификат за преминато обучение от платформата за обучение, което може да изтегли.

За придобиване на Удостоверение за професионално обучение по програма, всеки курсист, завършил онлайн обучение, може безплатно да се яви на присъствени практически упражнения и полагане на държавен изпит – практика за придобиване на Удостоверение. Важно: Практическите упражнения и държавен изпит са единствено присъствени в учебните центрове на Стар Нейлз – България по график, установен от Учебен център.

График изпити след преминато онлайн обучение

Запишете се сега (натиснете банера, за да се прехвърлите в платформата за обучение):

ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЯ

За повече информация и съдействие:
тел: 032 395 371 или 0889 388 028
e-mail: academy@starnails.bg или plovdiv@starnails.bg

Политика за бисквитките
Сайтът използва бисквитки🍪. За информация вижте нашата Декларация за поверителност.