Обучение

Всяко надграждащо обучение има за цел да Ви представи различни техники и материали за декорация на ноктите. Обучението осигурява изграждане на умения за изпълнение на различни по сложност декорации, развива въображението и креативността. Надграждащите обучения на Център за професионално обучение към „Стар Нейлз - България“ ООД дават възможност за обогатяване на услугите, които можете да предложите на Вашите клиентите.

Декорации с плоска четка I‑во ниво – 8 учебни часа

Декорации с плоска четка I-во ниво – 8 учебни часа След завършване на обучението курсистите придобиват умения за рисуване на цветя и флорални мотиви. Материалите и инструментите за провеждане на обучението се предоставят от Учебния център. Всеки курсист получава подарък – плоска четка за декорация SNB и 6 цвята боички SNB.

Завършилите обучението получават Фирмен сертификат.

Декорации с плоска четка II‑ро ниво – 8 учебни часа

Декорации с плоска четка II-ро ниво – 8 учебни часа След завършване на обучението курсистите придобиват умения за рисуване на усложнени флорални мотиви и абстрактни композиции. Необходимо е участниците в обучението да носят плоски четки за рисуване, четки за контур и детайли. Останалите материали се осигуряват от Учебния център. Завършилите обучението получават Фирмен сертификат.

Рисуване с акварел – 16 учебни часа

Рисуване с акварел – 16 учебни часа Уникално заиграване на цветовете! Предизвикателна и сложна техника за рисуване, при която боите се нанасят така, че под тях да прозира ефирната белота на основата. След завършване на обучението курсистите придобиват умения за рисуване на флорални и абстрактни мотиви. Учебният център осигурява всички необходими материали и инструменти за провеждане на обучението. Всеки курсист получава подарък 2 четки SNB и комплект акварелни боички SNB – 24 цвята. Завършилите обучението получават Фирмен сертификат.

Лесни и ефектни декорации с ART UV гел – 8 учебни часа

Лесни и ефектни декорации с ART UV гел – 8 учебни часа Предложете на клиентите си това, което те търсят и очакват от Вас - дълготрайни, бързи и ефектни декорации. Овладейте тънкостите при рисуването с ART UV гел и бъдете по-уверени във възможностите и уменията си. Това е забавно практическо обучение, в което под ръководството на инструкторите от Учебен център към „Стар Нелйз - България“, ще се научите как да създавате цветни абстракции, флорални и стилизирани мотиви с ART UV гел върху нокти и да предложите на клиентите си експресна услуга с ефектен резултат. Техниката е лесна и бързо ще усвоите тънкостите. Учебният център осигурява всички необходими материали и инструменти за провеждане на обучението.

Обучение Терапевтичен педикюр – 8 учебни часа

Обучение Терапевтичен педикюр – 8 учебни часа Създайте комфорт и самочувствие на Вашите клиенти. Помогнете им да се освободят от проблемите в педикюра. Учебната програма включва следните теми:

 1. Заболявания по ноктите и кожата;
 2. Гъбични инфекции и деформации по ноктите;
 3. Мазоли и кокоши тръни;
 4. Впити нокти - корекция с помощта на Активно-залепваща шина PODOFIX.

Завършилите обучението получават Фирмен сертификат.

Обучение Система за корекция на впити нокти 3ТО – 8 учебни часа

Обучение Терапии при впити нокти – 8 учебни часа Това надграждащо обучение ще Ви въведе в най-високото професионално ниво на работа при впити нокти. Така на своите клиенти ще можете да предложите още по-добра и комплексна услуга терапевтичен педикюр. Курсът Ви дава възможност да се запознаете в детайли със следните варианти за отстраняване на впити нокти:

 1. Зулци протектори;
 2. Корекция с помощта на Активно-залепваща шина PODOFIX;
 3. 3ТО скоби.

В деня на обучението получавате от нас всички материали, необходими за пълноценното протичане на курса и комплект с инструменти за работа за системата 3ТО. Комплектът съдържа: Кожен калъф за инструменти 21.5/34.5 см, Резач за скоби, Инструмент за скоби - кука, Инструмент за моделиране на скоби и Инструмент за скоби - държач.

Завършилите обучението получават Фирмен сертификат.

Система за корекция на впити нокти PODOFIX - 3 учебни часа

Система за корекция на впити нокти PODOFIX - 3 учебни часа Практиката неминуемо ще Ви срещне с клиент с проблем впити нокти. В повечето случай впиването е хронично и за възстановяване на правилния растеж на нокътя се изискват знания и професионални умения от страна на педикюриста и много търпение от страна на клиента. Изключително добри резултати дава система за корекция на впити нокти PODOFIX, а надграждащото обучение, с което можете да овладеете техниката за прилагането ѝ, включва:

 • - демонстрация на поставяне на шина PODOFIX от преподавателя;
 • - поставяне на 1 брой шина PODOFIX от курсиста;
 • - детайлно запознаване с инструкциите за работа;

Обучението е индивидуално и е съобразено със заетостта на курсиста и графика на преподавателите. Завършилите обучението получават Фирмен сертификат.

Система за корекция на впити нокти PODOSTRIPE - 3 учебни часа

Система за корекция на впити нокти PODOSTRIPE - 3 учебни часа Бъдете по-уверени в знанията и уменията си и предложете на клиентите си най-новото решение при впити нокти. Система PODOSTRIPE е последната технологична разработка в областта. Системата е лесна и удобна за професионалиста и дава повече комфорт на клиента. Подходяща е за прилагане при деца и диабетици, при по-тънки и труднодостъпни нокти. Обучението включва:

 • - демонстрация на поставяне на шината от преподавателя;
 • - поставяне на 1 брой шина от курсиста;
 • - детайлно запознаване с инструкциите за работа.

Обучението е индивидуално и е съобразено със заетостта на курсиста и графика на преподавателите. Завършилите обучението получават Фирмен сертификат.

Поставяне на мигли - индивидуално обучение

Поставяне на мигли - индивидуално обучение Ако желаете да предложите на клиентите в салона си нова услуга, не се колебайте да се запишете на курс по поставяне на мигли. Обучението е индивидуално, провежда се само с предварително записан час и за пълноценното му протичане е необходимо задължително да осигурите модел. На модела преподавателят ще демонстрира техниката за поставяне на мигли на снопчета, а след това под негово ръководство Вие ще практикувате наученото. Можете да направите записване за индивидуално надграждащо обучение Поставяне на мигли на тел.: 032 622 968.

Извиване и боядисване на мигли – индивидуално обучение

Извиване и боядисване на мигли – индивидуално обучение Сега можете да предложите на клиентите си дълготрайно боядисване и красиво извиване на естествените им мигли. Курсът е индивидуален и е с продължителност до 90 минути. Провежда се само с предварително записване и във време, което е удобно за Вас и за преподавателя. Задължително условие за пълноценното протичане на курса е да осигурите модел, на който преподавателят да демонстрира техниката, а след това под негово ръководство Вие да практикувате наученото. Можете да направите записване за индивидуално надграждащо обучение Извиване и боядисване на мигли на тел.: 032 622 968.


График на надграждащите обучения

Обучение Дати за София Дати за Пловдив Брой учебни часове Необходим манекен
Декорации с плоска четка I-во ниво 06.03.2019 - 8 не

Декорации с плоска четка II-ро ниво - - 8 не

Рисуване с акварел 07.03.2019 - 16 не

Лесни и ефектни декорации с ART UV гел 07.03.2019 - 8 не

Фантазия в релеф - 3D декорации с моделини - - 8 не

Терапевтичен педикюр 05.03.2019 05.03.2019 8 не

Система за корекция на впити нокти 3ТО - - 8 не

Повече блясък в маникюра - празнични декорации - - 8 не

Записването във всеки курс става предварително по телефона или на място във филиалите на учебния център в София и Пловдив. Необходимо е да заплатите авансова вноска при записване.

За записване:

 • Град София – адрес на филиала: ул. „Дунав“ №38
 • тел: +359-2-983-6163 или +359-88-725-5997
 • e-mail: sofia@starnails.bg
 • Работно време: от понеделник до петък
 • От 09:00 до 18:00 – без прекъсване
 • Град Пловдив – адрес на филиала: ул. „Петко Д. Петков“ №23, ет. 5
 • тел: +359-32-622-965 или +359-88-596-6317
 • e-mail: office@starnails.bg
 • Работно време: от понеделник до петък
 • От 09:00 до 18:00 – без прекъсване