Обучение

Център за професионално обучение към „Стар Нейлз – България” ООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО). Центърът предлага обучение по:

Професия „Маникюрист – Педикюрист”

  • специалност „Маникюр, педикюр и ноктопластика”, втора степен на професионална квалификация;
  • специалност „Организация и технология на маникюрната и педикюрната дейност”, трета степен на професионална квалификация;
  • обучение по част от професия.

Успешно завършилите курса на обучение получават:

  • Свидетелство за професионална квалификация (за обучение с придобиване на степен на професионална квалификация)
  • Удостоверение за професионално обучение (за обучение по част от професия)

Издадените документи са с национална и европейска валидност.

Удостоверение за професионално обучение Свидетелство за професионална квалификация

бази за обучение по теория и практика, съвременно оборудвани Учебният център разполага със собствени бази за обучение по теория и практика, съвременно оборудвани и подсигуряващи работно място за всеки курсист в реална обстановка. Учебният център осигурява работа с професионални продукти. Предоставя всички материали и инструменти за провеждане на обучението, съобразени със съвременните тенденции.

Основната цел на Центъра за професионално обучение към „Стар Нейлз – България“ ООД е да осигури качествено обучение. Наред с добрата теоретична подготовка, в обучението се залага на практическата работа под надзора на високо квалифицирани преподаватели. Обръща се особено внимание не само на добре извършената услуга, но и на психологическите аспекти на работата. Акцентира се върху отношение към клиента, грижи и съвети към него, професионална етика.

Усвояването на професионални знания и умения е неразделно свързано с безопасността на работа – изграждане на хигиенни навици, стерилизация и дезинфекция на инструментите, поддържане и хигиена на уредите и работното място, използване на лични предпазни средства.

Преподавателите в Учебен център към „Стар Нейлз – България“ ООД, доказали професионализма си многократно, ще Ви помогнат да се запознаете в детайли и да усвоите най-добрите техники на работа и тънкости в професията.

Базовите курсове към Център за професионално обучение на „Стар Нейлз – България“ ООД са крачката, която ще Ви отведе към нова кариера и професионални успехи. Ако вече сте практикуващи, Ви препоръчваме нашите надграждащи обучения и практически семинари, където всеки професионалист може да усъвършенства и доразвива уменията си, да обогатява знанията си и да усвоява актуални техники на работа. Така винаги ще бъдете в крак с най-новите тенденции, техники и материали.

Център за професионално обучение на „Стар Нейлз – България“ ООД има филиали в София и Пловдив, като централният офис се намира в град Пловдив.

Националната школа е член и един от учредителите на АМСПИКЗ – единствената в България организация, работеща активно за промяна, регулиране и регламентиране на нормативна уредба в бюти бранша.

Сертифициран с лицензия № 200712488 / 24.10.2007 г.

Salon Arena of Beauty

Политика за бисквитките
Сайтът използва бисквитки🍪. За информация вижте нашата Декларация за поверителност.
Facebook Messenger лого