От специалистите

Маникюр с гел лак SNB стъпка по стъпка

Маникюр с гел лак SNB стъпка по стъпка

 1. Почистете ръцете с Дезинфекциращ гел или Дезинфекциращ лосион SNB.
 2. Поставете Гел за почистване на кожички SNB в областта на кутикулата. Обработете кожната гънка и почистете кутикулите.
 3. Оформете свободния край на естествения нокът. Отстранете неговия естествен гланц с пила не по-груба от 240 grit.
 4. Почистете нокътната плочка с Активен препарат за нокти SNB.
 5. След подготовката на естествените нокти нанесете един слой гел лак Гъвкава основа SNB, като поставите и под ръба на свободния край.
  ПРЕПОРЪКА: При тънки и меки нокти нанесете два слоя гел лак Гъвкава основа SNB, за по-голяма плътност и здравина.
 6. Поставете ръката в LED UV уредба за 30 секунди или в UV уредба за 2 минути.
 7. Нанесете тънък слой от избрания цвят ГЕЛАК SNB върху цялата нокътна плочка от кутикулата до ръба на свободния край, като внимавате да не попадне гел лак по кожната гънка. Не забравяйте да запечатате покритието и в краищата на ноктите.
 8. Поставете ръката в LED UV уредба за 30 секунди или в UV уредба за 2 минути.
 9. Нанесете втори тънък слой от избрания цвят, като отново внимавате да не попадне гел-лак по кожната гънка. Поставете ръката в LED UV уредба за 30 секунди или в UV уредба за 2 минути.
 10. Нанесете завършващ слой от гел лак Експрес топ SNB без лепкав слой от кутикулата до ръба на свободния край. Не забравяйте да запечатате покритието и в краищата на ноктите.
 11. Поставете ръката в LED UV уредба за 30 секунди или в UV уредба за 2 минути.
 12. Нанесете масло за нокти и кожички в областта на кожната гънка.
 13. Масажирайте ръцете с крем-гел за ръце и тяло SNB, за да хидратирате кожата и да завършите перфектно SNB маникюра с гел лак.

Съвет: почиствайте четката на завършващия гел лак Експрес топ SNB без лепкав слой в тампон, напоен с течност за почистване на гел, преди да я приберете обратно в шишето. По-тъмните цветове гел лак имат високо съдържание на пигмент, част от който остава в лепкавия слой. Почиствайки четката, запазвате без оцветяване завършващия гел лак Експрес топ SNB без лепкав слой.

За винаги отличен резултат, Ви препоръчваме да използвате само продуктите от системата ГЕЛАК SNB, която включва: гел лак Гъвкава основа SNB, гел лак Основа/хибрид SNB, гел лак Основа/топ SNB, цвят ГЕЛАК SNB, Експрес топ SNB без лепкав слой и Течност за почистване на гел. Смесването с продукти от други системи може да влоши качеството на покритието. „Стар Нейлз - България“ не носи отговорност за незадоволителен краен резултат при замяна на продукти от системата ГЕЛАК SNB с продукти за маникюр с гел лак от други системи и при пропускане на основни стъпки.

Още от специалистите

Декорации с водни лепенки стъпка по стъпка

Декорации с водни лепенки стъпка по стъпка Декорациите с водни лепенки изискват старание, внимание, професионални умения и сръчност. За Ваше улеснение сме описали стъпките, с които успешно можете да направите красива декорация с ефектните водни лепенки.

Повече

Маникюр с гел лак SNB стъпка по стъпка

Маникюр с гел лак SNB стъпка по стъпка 1. Почистете ръцете с Дезинфекциращ гел или Дезинфекциращ лосион SNB.
2. Поставете Гел за почистване на кожички SNB в областта на кутикулата. Обработете кожната гънка и почистете кутикулите.
3. Оформете свободния край на естествения нокът. Отстранете неговия естествен гланц с пила не по-груба от 240 grit.

Повече

Педикюр SNB стъпка по стъпка

Педикюр SNB стъпка по стъпка 1. Поставете соли за педикюр (Дезодориращи или Активни соли за педикюр) във ваничка и потопете краката си за около 10 минути.
2. Подсушете ходилата и изрежете ноктите.
3. Използвайте пила за педикюр, за да отстраните вроговената кожа по ходилата.

Повече

Как да си направим маникюр

Как да си направим маникюр 1. Хигиена на ръцете:
- Измийте ръцете с Антибактериален сапун Жасмин
- Дезинфекцирайте с дезинфекциращ гел – изберете от: Бери или Океан
2. Почистете лака с: ЕКСПЕРТ лакочистител, ...

Повече

Как да се грижим за ноктите

Как да се грижим за ноктите 1. Почиствайте замърсяването под ноктите с мека Четка за маникюр под течаща вода.
2. Ако сменяте лака си често – използвайте Лакочистител без ацетон или ЕКСПЕРТ лакочистител, за да предпазите ноктите от изсушаване.
3. Използвайте фина пила, за да ...

Повече

Как да се грижим за краката си

Как да се грижим за краката си 1. Избягвайте да носите затворени обувки, когато ноктите на краката ви са дълги. Това може да причини набиване и деформиране на ноктите съпроводено с болезнено усещане и травми.
2. Не изрязвайте ъгълчетата на ноктите дълбоко за да не се появи ...

Повече

Грижа за ръцете

Грижа за ръцете Кожата на ръцете е подложена ежедневно на неблагоприятни атмосферни влияния, както и на допир и триене при работа. В резултат на това, ръцете губят мекотата си, кожата се напуква и загрубява. Необходимо е да се полагат ежедневни грижи, за да ...

Повече