1. Почистете ръцете с Дезинфекциращ гел или Дезинфекциращ лосион SNB.
 2. Поставете Гел за почистване на кожички SNB в областта на кутикулата. Обработете кожната гънка и почистете кутикулите.
 3. Оформете свободния край на естествения нокът. Отстранете неговия естествен гланц с пила не по-груба от 240 grit.
 4. Почистете нокътната плочка с Активен препарат за нокти SNB.
 5. След подготовката на естествените нокти нанесете един слой гел лак Гъвкава основа SNB, като поставите и под ръба на свободния край.
  ПРЕПОРЪКА: При тънки и меки нокти нанесете два слоя гел лак Гъвкава основа SNB, за по-голяма плътност и здравина.
 6. Поставете ръката в LED UV уредба за 30 секунди или в UV уредба за 2 минути.
 7. Нанесете тънък слой от избрания цвят ГЕЛАК SNB върху цялата нокътна плочка от кутикулата до ръба на свободния край, като внимавате да не попадне гел лак по кожната гънка. Не забравяйте да запечатате покритието и в краищата на ноктите.
 8. Поставете ръката в LED UV уредба за 30 секунди или в UV уредба за 2 минути.
 9. Нанесете втори тънък слой от избрания цвят, като отново внимавате да не попадне гел-лак по кожната гънка. Поставете ръката в LED UV уредба за 30 секунди или в UV уредба за 2 минути.
 10. Нанесете завършващ слой от гел лак Експрес топ SNB без лепкав слой от кутикулата до ръба на свободния край. Не забравяйте да запечатате покритието и в краищата на ноктите.
 11. Поставете ръката в LED UV уредба за 30 секунди или в UV уредба за 2 минути.
 12. Нанесете масло за нокти и кожички в областта на кожната гънка.
 13. Масажирайте ръцете с крем-гел за ръце и тяло SNB, за да хидратирате кожата и да завършите перфектно SNB маникюра с гел лак.

Съвет: почиствайте четката на завършващия гел лак Експрес топ SNB без лепкав слой в тампон, напоен с течност за почистване на гел, преди да я приберете обратно в шишето. По-тъмните цветове гел лак имат високо съдържание на пигмент, част от който остава в лепкавия слой. Почиствайки четката, запазвате без оцветяване завършващия гел лак Експрес топ SNB без лепкав слой.

За винаги отличен резултат, Ви препоръчваме да използвате само продуктите от системата ГЕЛАК SNB, която включва: гел лак Гъвкава основа SNB, гел лак Основа/хибрид SNB, гел лак Основа/топ SNB, цвят ГЕЛАК SNB, Експрес топ SNB без лепкав слой и Течност за почистване на гел. Смесването с продукти от други системи може да влоши качеството на покритието. „Стар Нейлз - България“ не носи отговорност за незадоволителен краен резултат при замяна на продукти от системата ГЕЛАК SNB с продукти за маникюр с гел лак от други системи и при пропускане на основни стъпки.