1. Почиствайте замърсяването под ноктите с мека Четка за маникюр под течаща вода.
  2. Ако сменяте лака си често, използвайте Лакочистител без ацетон или ЕКСПЕРТ лакочистител, за да предпазите ноктите от изсушаване.
  3. Използвайте фина пила, за да оформите свободният край и да направите желаната форма – изберете между: Бяла пила с орнаменти 240/240 или Черна с орнаменти 240/240. Когато се налага да скъсите дължината, изрязвайте с ножичка за нокти или нокторезачка на малки части, като започнете от единия край. Може да скъсите дължината на ноктите и с пила за маникюр като я движите само в една посока. Така ще ги предпазите от разслояване.
  4. Преди да нанесете цветен лак, винаги ползвайте Основа за лак. Така ще избегнете пожълтяването на нокътната плочка.
  5. Нанасяйте лаковото покритие на тънки слоеве. Така ще изсъхне по-бързо и ще избегнете образуването на „балончета”. Изберете на подходящ цвят Лак за нокти SNB Professional.
  6. Можете да използвате Бързодействащ изсушител или Изсушител за лак спрей, с който ще съкратите времето за изсъхване на лака.
  7. Ползвайте масло за нокти и кожички всеки ден. То поддържа кожната гънка еластична и не и позволява да се залепи за нокътната плочка. Маслото подхранва ноктите и ги предпазва от разслояване.

Ежедневната грижа за Вашите нокти ще Ви се отплати с невероятен резултат: здрави, гладки и еластични нокти!