От специалистите

Как да се грижим за краката си

Как да се грижим за краката си

  1. Избягвайте да носите затворени обувки, когато ноктите на краката ви са дълги. Това може да причини набиване и деформиране на ноктите съпроводено с болезнено усещане и травми.
  2. Не изрязвайте ъгълчетата на ноктите дълбоко, за да не се появи проблема „впити нокти”.
  3. Използвайте фина пила, за да загладите свободния край след изрязването.
  4. След баня подсушавайте много добре ходилата и между пръстите. За освежаване и дезодориране на краката впръсквайте ежедневно Лосион охлаждащ и освежаващ.
  5. Ако имате впити нокти, мазоли или натрупана вроговена кожа по ходилата, потърсете помощта на квалифициран специалист – педикюрист. Национален телефон (с цената на 1 градски разговор): 07001 9899.
  6. За да избегнете напукването на кожата по петите, нанасяте вечер Регенериращ крем за крака или Регенериращ крем за крака с лавандулово масло и прополис.
  7. Пудрата за крака (Дезодорираща, Део пудра за крака с телесен цвят или Део пудра с лавандулово масло и прополис) и носенето на памучни чорапи ще намали потенето на краката и неприятната миризма. Избягвайте носенето на найлонови чорапи и по възможност сменяйте обувките си всеки ден. Така ще предпазите едновременно краката си от появата на миризма и ще удължите живота и на обувките си.

Резултат: здрави крака и нокти без неприятна миризма!

Още от специалистите

Декорации с водни лепенки стъпка по стъпка

Декорации с водни лепенки стъпка по стъпка Декорациите с водни лепенки изискват старание, внимание, професионални умения и сръчност. За Ваше улеснение сме описали стъпките, с които успешно можете да направите красива декорация с ефектните водни лепенки.

Повече

Маникюр с гел лак SNB стъпка по стъпка

Маникюр с гел лак SNB стъпка по стъпка 1. Почистете ръцете с Дезинфекциращ гел или Дезинфекциращ лосион SNB.
2. Поставете Гел за почистване на кожички SNB в областта на кутикулата. Обработете кожната гънка и почистете кутикулите.
3. Оформете свободния край на естествения нокът. Отстранете неговия естествен гланц с пила не по-груба от 240 grit.

Повече

Педикюр SNB стъпка по стъпка

Педикюр SNB стъпка по стъпка 1. Поставете соли за педикюр (Дезодориращи или Активни соли за педикюр) във ваничка и потопете краката си за около 10 минути.
2. Подсушете ходилата и изрежете ноктите.
3. Използвайте пила за педикюр, за да отстраните вроговената кожа по ходилата.

Повече

Как да си направим маникюр

Как да си направим маникюр 1. Хигиена на ръцете:
- Измийте ръцете с Антибактериален сапун Жасмин
- Дезинфекцирайте с дезинфекциращ гел – изберете от: Бери или Океан
2. Почистете лака с: ЕКСПЕРТ лакочистител, ...

Повече

Как да се грижим за ноктите

Как да се грижим за ноктите 1. Почиствайте замърсяването под ноктите с мека Четка за маникюр под течаща вода.
2. Ако сменяте лака си често – използвайте Лакочистител без ацетон или ЕКСПЕРТ лакочистител, за да предпазите ноктите от изсушаване.
3. Използвайте фина пила, за да ...

Повече

Как да се грижим за краката си

Как да се грижим за краката си 1. Избягвайте да носите затворени обувки, когато ноктите на краката ви са дълги. Това може да причини набиване и деформиране на ноктите съпроводено с болезнено усещане и травми.
2. Не изрязвайте ъгълчетата на ноктите дълбоко за да не се появи ...

Повече

Грижа за ръцете

Грижа за ръцете Кожата на ръцете е подложена ежедневно на неблагоприятни атмосферни влияния, както и на допир и триене при работа. В резултат на това, ръцете губят мекотата си, кожата се напуква и загрубява. Необходимо е да се полагат ежедневни грижи, за да ...

Повече