Кожата на ръцете е подложена ежедневно на неблагоприятни атмосферни влияния, както и на допир и триене при работа. В резултат на това, ръцете губят мекотата си, кожата се напуква и загрубява. Необходимо е да се полагат ежедневни грижи, за да се запази еластичността и младостта им. Следвайте нашите препоръки за красиви ръце:

  1. Използвайте сапун, който не изсушава кожата.
  2. Използвайте ежедневно подходящ крем за ръце.
  3. През лятото високите температури и слънчевите лъчи изсушават кожата, тя се дехидратира и загрубява. В този случай използвайте овлажняващи кремове и лосиони: Крем-гел за ръце и тяло Summer Care (изберете между аромат, който Ви допада най-много) или Крем-гел за ръце и тяло Tea Time.
  4. Зимата е сезонът, през който ръцете се нуждаят от 100%-ова грижа. Непрекъснатото излагане на студ води до напукване на кожата. Използвайте подхранващи и предпазващи кремове. Продуктите от серията Winter Care са създадени за да защитят възможно най-добре Вашите ръце, когато зимата става недружелюбна и студена. Изберете най-подходящия за Вас!
  5. През есента и зимата е препоръчително да ползвате маски за ръце или различни терапии за подхранване на кожата и поддържане на нейната еластичност.

Тази грижа ще се отплати многократно, запазвайки мекотата и нежността на вашата кожа.