Време е за ПРОМО ЛЯТО в Стар Нейлз! В разгара на сезона обръщаме специално внимание на продуктите тип пълнител, с покупката на които получавате по-добра цена и допринасяте за намаляване на пластмасовите отпадъци, генерирани от човешката дейност. Разбира се, подбрали сме и продукти, подходящи за лятото, които сме съчетали в комплекти със специална ПРОМО цена.

Вярваме, че салонът за красота е място за много социални контакти, но и място за активен и динамичен бизнес. Използвайте Вашето място пълноценно и увеличете приходите си от него чрез продажби. Предложете на своите клиенти продукти SNB Professional за поддържаща грижа у дома. Вие сте хората, на които те се доверяват и вярват. Предлагането на вече изпитан от Вас продукт за последваща грижа след процедурата е още един жест на внимание към клиента. Дайте му го! Той ще има нещо препоръчано от Вас, а Вие ще улесните работата си при следващото посещение, ако клиентът е полагал адекватна грижа за ръцете и краката си у дома.

Разгледайте нашите предложения в удобно за Вас време и изберете своите продукти. По-долу е електронната брошура с всички оферти, които са валидни до 15 август 2021 (включително).