Доставка на направените поръчки

Поръчките се доставят от куриерски фирми Speedy и Sameday до посочен адрес на получателя или до офис/кутия (easybox при Sameday) на куриерската фирма.

  • Всички поръчки, направени до 14:30 в работни дни (понеделник-петък), се обработват в рамките на същия ден и се предават на куриер за доставка.
  • Всички поръчки, направени след 14:30 в работни и през празнични и почивни дни, се обработват на следващия работен ден и се предават на куриер за доставка.

Уточнение: При събития и активности с промоционален характер, при които се генерират повече поръчки, е възможно да са в сила допълнителни условия за обработка на поръчките.

Доставката е според натовареността на куриерската фирма и се извършва по икономична тарифа за период до 3 работни дни.

Цени за доставка на направените поръчки

  • Доставката на поръчки на стойност над 120 лв. е за сметка на Стар Нейлз – България ООД.
  • Доставката на поръчки на стойност под 120 лв. е с фиксирана такса за доставка от 6.50 лв. без оглед дали е до адрес на получателя или до офис на куриерската фирма.

Уточнение: При провеждане на събития и активности с промоционален характер е възможно да са в сила допълнителни условия и цени за доставка. Тези допълнителни условия се посочват в Условия за провеждане на съответната активност.

Важно! При поръчки, в които са вклчени артикули от група Оборудване за салони, цената за доставка винаги се заплаща от клиента. Цената за доставка на тези поръчки се изчислява в зависимост от размерите и теглото на пратката. Оператор на Стар Нейлз – България ще се свърже с клиента преди изпращане на поръчката, за да бъдат уговорени детайлите.

Плащане на направените поръчки

Стар Нейлз – България предодтавя на клиентите си набор от възможности за заплащане на направените поръчки на стоки и/или услуги:

  • На място, в офис на Стар Нейлз – България, в градовете Пловдив и София – поръчката може да бъде платена в брой или чрез банкова карта;
  • С наложен платеж – дължимата стойност за поръчката се предава на куриера, който доставя пратката;
  • Чрез разплащателната система на ePay (за потребители на услугата; изисква отделна регистрация);
  • Чрез разплащателната система на PayPal (за потребители на услугата; изисква отделна регистрация);
  • Чрез банков превод по сметките на Стар Нейлз – България – при финализиране на поръчка се изписват бнковите детайли, по които да бъде направено плащането. Уточнение: Всички поръчки, направени с плащане чрез банков превод, се изпълняват и изпращат след получаване на 100% от дължимите суми и такси по тях.