Ние от Стар Нейлз - България се ангажираме с мисията не само да предоставяме качествени продукти за работа в салоните за красота, но и да улесняваме ежедневието на професионалистите. Знаем, че вашето време е изключително ценно и разпределено между клиентите ви до последната минута.

Искаме да ви представим най-иновативната платформа, която ви помага ежедневно да организирате своя график, да достигнете до нови клиенти, да задържите съществуващите и да върнете тези, които поради една или друга причина са спрели да ви посещават. И всичко това с подкрепата на Grabo , Netinfo и NOVA Broadcasting Group.

BOOKERS. е вашият пръв помощник в бизнеса, който предлага всички инструменти, от които се нуждаете, за да управлявате и развивате бизнеса си и то в едно единствено приложение! Едни от ключовите функционалности на BOOKERS. са свързани с изключително удобния им календар, статистиката за това от къде идват клиентите, колко са нови, съществуващи и дори тези, които не са резервирали при Вас през последните 3 месеца.

Регистрирайки се в BOOKERS., вашият салон и вие самите, може да бъдете откривани в търсачката на платформата по име на обекта, специалист, адрес и други. Ще виждате резервациите си в реално време - отминали, настоящи и бъдещи. Ще може да виждате дори и отказаните резервации от клиентите, както и причината за тях.

Регистрацията е изключително лесна! – Само въвеждате телефонния си номер в приложението и парола за достъп. Добавяте снимки на обекта, име, адрес и друга информация ако желаете. Приложението ще показва точната локация на обекта Ви, посредством Google Maps.

Следете персоналния си график навсякъде и по всяко време - BOOKERS. ви дава възможност да потвърждавате часовете, записани през приложението или да ги отхвърляте. Всичко е толкова лесно - на един клик разстояние. Без комисионни под формата на % от оборота, скрити такси и глоби!

Ако се регистрирате в периода на pre-orders, който е до 14 юни 2024г., ще получите и безплатни месеци за ползване на платформата от Стар Нейлз:

  • - Ако закупите пакет за 2 месеца, ние ви даваме още 1 месец безплатно;
  • - Ако закупите пакет за 4 месеца, ние ви даваме още 2 месеца безплатно;
  • - Ако закупите пакет за 9 месеца, ние ви даваме още 3 месеца безплатно.

Всеки обект, регистрирал се в периода на pre-orders, получава и 3 месеца БЕЗПЛАТНА реклама в каналите на една от най-големите медийни групи в страната - Netinfo.

Страницата ви в BOOKERS. ще се рекламира в nova.bg, grabo.bg, edna.bg, vbox7.com, abv.bg, ohnamama.bg, dogandcats.bg и други.

Първите 100 обекта, регистрирани в BOOKERS., ще получат и златна значка в платформата „1 от 100-те“, с която ще изпъкват пред останалите конкуренти. Тя ще е придружена от златен стикер за залепване в салона с QR код, чрез който ще улесните клиентите си при запазване на час при вас през платформата.

Повече информация за платформата и начина на регистрация може да откриете ТУК.

НетИнфо лого Нова телевизия лого Grabo.bg лого