Организираме кампания за раздаване на безплатен абонамент за приложение, с което може да управлявате удобно вашите часове и работния график на салона си. Оптимизирайте работата си и улеснете клиентите си да запазват часове в удобно за тях време.

За да участвате в кампанията е необходимо да закупите:

  • Стелаж за салони SNB – зареден. Съдържанието на продуктите в стелажа може да варира според предпочитанията. Това е удобен начин да увеличите продажбите си в салона, както и да получите абонамент за 6 месеца към приложението ZapaziTime.
  • Стол за педикюр електрически (светло бежов, светло зелен, черен). Изключително комфортен за клиента и осигурява удобство при работа за педикюриста. Безшумните електрически двигатели бързо и удобно регулират седалката. При покупка на този продукт получавате абонамент за цяла календарна година към приложението ZapaziTime.
  • Електрическа пила с прахоуловител Vortix III. Компактна електрическа пила, комбинирана с лекота на използване и практичност с най-висока производителност, пълна безопасност и прецизност на работа за маникюр и педикюр. Този продукт ви дава възможност да получите абонамент за цяла календарна година към приложението ZapaziTime.

Право на участие в Кампанията има всеки потребител, преминал професионално обучение по професията Маникюрист-педикюрист, който има валидна регистрация на starnails.bg с коректно попълнени всички данни.

* В кампанията нямат право да участват потребители, преминали професионално обучение по професията Маникюрист-педикюрист, които практикуват извън територията на България.

Сумата, която ще бъде заплатена на ZapaziTime във връзка с получаването на безплатни абонаменти от страна на своите клиенти, ще бъде дарена на Сдружение „Да дарим усмивка“ за благотворителна кауза, избрана от ZapaziTime.

Пълни условия на кампанията