Уважаеми клиенти,

През месец май предстоят повече почивни дни, поради струпването на великденските и майски празници. В тази връзка Стар Нейлз – България съобщава работното си време и сроковете за обработване и изпращане на Вашите поръчки.

1 май (сряда) – Ден на труда е официален неработен ден

Поръчки, получени на 30 април (вторник) преди 14 ч. ще бъдат обработвани и изпращани на същия ден (вторник). Доставката ще бъде на 2 май (четвъртък) или според графиците на обслужващите куриери.

Поръчки, получени на 30 април (вторник) след 14 ч. и поръчки, получени на 1 май (сряда), ще бъдат обработвани и изпращани на 2 май 2024 г. (четвъртък). Доставката ще бъде според графиците на обслужващите куриери.

3 – 6 май (петък-понеделник) – Великден

Поръчки, получени на 2 май (четвъртък) след 14 ч. и поръчки, получени по време на великденските празници от 3-ти до 6-ти май, ще бъдат обработвани и изпращани на 7 май 2024 г. (вторник). Доставката ще бъде според графиците на обслужващите куриери.

24 май (петък) – Ден на светите братя Кирил и Методий

Поръчки, получени на 23 май (четвъртък) след 14 ч. и поръчки, получени в периода 24-ти до 26-ти май, ще бъдат обработвани и изпращани на 27 май 2024 г. (понеделник). Доставките ще се извършват на 28 май (вторник) или според графиците на обслужващите куриери.

Нашите сайтове ще работят за Вас през всички почивни дни, но Ви съветваме да планирате и поръчате необходимите материали своевременно, за да може поръчките да пристигнат при Вас навреме без излишно забавяне!

Желаем Ви светли празници!