Уважаеми клиенти,

офисите на Стар Нейлз – България няма да работят на 6 септември (сряда) и на 22 септември 2022г. (петък).

Онлайн магазинът ни ще продължи да работи за Вас без прекъсване, за да приема Вашите поръчки. Всички доставки ще са съобразени с графика на куриерските компании в тези дни.

Всички поръчки, получени до 14 ч. във вторник (5 септември), ще бъдат обработени и изпратени в същия ден и ще бъдат доставяни на 7 септември (или според графика на куриерите според населеното място). Поръчките, получени след 14 ч. във вторник (5 септември), ще бъдат обработени в четвъртък, 7 септември и ще бъдат предадени на куриер за доставени според избрания от Вас тип доставка.

Всички поръчки, получени до 15 ч. в четвъртък (21 септември), ще бъдат обработени и изпратени в същия ден и ще бъдат доставяни според графика на куриера за населеното място. Поръчките, получени след 15 ч. в четвъртък (21 септември), ще бъдат обработени в понеделник (25 септември), и ще бъдат доставени според избрания от Вас тип доставка.

Приканваме Ви да направите поръчките си своевременно, за да можем да ги изпълним и доставим в срок преди струпването на празнични дни.

На 6 септември честваме Съединението на Източна Румелия с Княжество България, а на 22 септември тържествено отбелязваме обявяването на Независимостта на България.

Пожелаваме Ви весели и споделени празнични дни!