Във връзка с предстоящите празници, Стар Нейлз – България актуализира работното си време както следва:

14, 15, 16 и 17 април – почивни дни – Поръчките, получени до 14ч на 13 април ще бъдат обработени и предадени на куриер за доставка на 18 април. Всички поръчки, направени след 14ч ще бъдат обработени на 18 април и ще бъдат предадени за доставка според графика на куриера.

1 май – почивен ден. – Всички поръчки, направени до 14ч. На 28 април ще бъдат подготвени и изпратени за доставка на 2 май. Поръчките след 14ч на 28 април ще се обработват на 2 май и ще се доставят според графика на куриера.

8 май – почивен ден. – Поръчките, направени до 14ч на 5 май ще бъдат предадени на куриер за доставка на 9 май. Направените поръчки след 14ч. На 5 май ще бъдат обработвани на 9 май и ще бъдат предадени тогава за доставка.

24 май – почивен ден. – Поръчките от 23 май до 14ч ще се доставят на 24 или 25 май, а тези, които са направени след 14ч, ще бъдат подготвени за изпращане към Вас на 25 май с доставка на 26 или 29 май.

Почивните дни са както за Централния склад за приемане и обработка на поръчки, така и за офисите в Пловдив и София.

Сайтът starnails.bg ще приема Вашите поръчки без прекъсвания, а нашите консултанти в чатовете ще са на разположение в празничните дни, за да Ви съдействат. За да Ви осигурим бързо и качествено обслужване, както и поради възможното натоварване на куриерите в следствие на струпването на почивни дни, Ви приканваме да правите поръчките си своевременно и пълно.

Не отлагайте поръчките си за последния момент, за да получите пратката своевременно!