Уважаеми клиенти,

В най-празничния месец от годината офисите на Стар Нейлз – България няма да работят на 24, 27 и 28 декември, както и на 31 декември и 3 януари.

В дните между Коледа и Нова година ще работим на 29 и 30 декември и ще се радваме да Ви посрещнем в нашите магазини и да приемем Вашите поръчки.

Онлайн магазинът ще продължи да работи без почивен ден и прекъсване, за да можете да поръчате всичко, което Ви е необходимо и сте пропуснали да поръчате преди празниците. Доставките ще бъдат съобразени с празничното работно време и натовареността на куриерите.

Кога ще бъдат обработвани и доставяни поръчките?

Молим Ви внимателно да огледате продуктите и консумативите, с които работите и поръчвате, за да прецените какво ще Ви бъде необходимо в края на годината и в първите дни на Новата 2022 г. Не отлагайте поръчките си за последния момент, защото заради празничните и почивни дни куриерите предупреждават за възможно забавяне в доставките.

  • Поръчките, които постъпят в дните от 23 следобед до 28 декември ще бъдат обработвани и изпращани на 29 декември с доставка на 4 януари.
  • Поръчките от 28 и 29 и 30-ти декември до обяд ще бъдат доставяни на 4 януари или според графика на куриера.
  • Поръчките от 31 декември, 1-ви, 2-ри и 3-ти януари ще се обработват на 4 януари и ще бъдат доставени според графика на куриера.

Фирмените магазини ще работят в официалните рабтни дни със стандартно работно време.

Екипът ни Ви благодари, че бяхме заедно през 2021 година! Сега, на прага на Новата година Ви желаем светли и вълнуващи празници! Споделете ги с хората, които обичате, бъдете здрави и не спирайте да създавате красота!

Весели празници!