Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че въпреки въведените по-строги и ограничителни мерки, свързани с превенция срещу разпространението на COVID-19, нашите фирмени магазини в Пловдв и София, както и салоните ни за красота, продължават да работят и да приемат клиенти! Запазваме всички въведени по-рано през годината мерки, които да осигурят безпрепятствената работа на нашите колеги и спокойствие на всички посетители в нашите офиси.

Учебните ни центрове прекратяват извършването на обучения до края на месец декември. Инструкторите от учебните центрове ще се свържат с всички записани курсисти за допълнителни уточнения.

Магазините ни продължават да Ви снабдяват с необходимите професионални продукти за маникюр, педикюр и ноктопластика, както и продуктите за хигиена и дезинфекция.

Салоните за красота не спират да приемат клиенти за различните услуги, които предлагаме. Като превенция срещу струпването на много хора Ви приканваме часовете да се записват предварително онлайн или по телефона – 0885 966 317.

Апелираме, при възможност, да правите поръчките си в нашия сайт или по телефон! Като превенция срещу струпването на хора, въведените пропускателни режими и необходимостта от по-често почистване и дезинфекция, е възможно по-бавно обслужване и образуването на опашки – молим Ви да спазвате дистанция, да бъдете търпеливи и ако изберете посещение в наш офис, да си осигурите допълнително време.

Молим Ви да спазвате всички инструкции, които колегите ще Ви дадат по време на посещението в нашите офиси!

Знаем, че въведените мерки нарушават комфорта на обслужване, затова Ви благодарим за разбирането и приканваме към спазването им, за да можем заедно да преминем през това изпитание по-бързо!