Четири ЧЕРНИ ДНИ с големи намаления в Стар Нейлз! Четири дни с отстъпки до -60% от крайните цени!

Шокиращото намаление стартира точно в полунощ (0:00 ч.) на 12 ноември и приключва в 23:59 часа българско време на 15 ноември!

На 12 и 13 ноември можете да пазарувате онлайн в сайта www.starnails.bg или директно в нашите офиси, както и чрез подаване на поръчка към обслужващия ви търговски агент, а на 14 и 15 ноември – само онлайн.

В акцията са включени цветове SNB Professional – лак за нокти, гел лак и арт UV гел (допълнително сме включили Гелак ОСНОВА/ТОП 15 мл, Гелак Коригиращ 5 мл, както и Гелак Ефект Акварел) с -60% отстъпка от крайните цени.

В кампанията са включени и всички продукти от козметичната серия 25 години Стар Нейлз, както и много други продукти. Не пропускайте да разгледате и раздела Фризьорство – в него също много продукти ще са с шокиращи отстъпки!

За удобство и по-лесно откриване на включените артикули в кампанията, на сайта във всяка от категориите, ще бъдат активирани филтри Акция, с които да бъдат избирани само продуктите с отстъпка. Част от продуктите ще бъдат добавени и в раздел Промоции за още по-лесното им откриване.

Важно е да знаете, че за да дадем възможност на повече хора да се възползват от кампанията, всеки клиент може да поръча до 6 бр. от всеки продукт.

Обработването на поръчките и изпращането им ще бъде по реда на постъпването на поръчките до 10 работни дни след края на кампанията, като поръчките, които са на стойност над 120 лв. ще бъдат с цена за дотавка за сметка на Стар Нейлз.

В случай на възникнали проблеми или нужда от помощ, можете да ни пишете в чата за съдействие – нашите оператори ще са на разположение да Ви съдействат.

Вижте пълните условия на кампанията с всички включени артикули и статията в нашия блог с Полезни съвети за успешни поръчки (не само по време на акция!).

Очакваме всички да отбележим заедно четири ЧЕРНИ ДНИ в Стар Нейлз!