По време на Великденските празници (от 17 април до 20 април включително) офисите на Стар Нейлз – България ще бъдат затворени.

Онлайн магазинът ни ще работи без почивен ден и без прекъсване, така че винаги можете да поръчате каквото Ви е необходимо през него. Нашите сътрудници ще са на разположение и в празничните дни да отговарят на Въпросите ви на нашата страница във Facebook.

Кога ще бъдат доставяни пратките?

Куриерските фирми, с които си партнираме, за да доставяме до Вас поръчките, ще извършват доставка на 17 април със съботно работно време, график и тарифи.

Поръчките, постъпили при нас до 14ч. на 16 април ще бъдат обработвани още на същия ден и предавани на куриер. Експресните доставки ще бъдат извършвани на 17 април, а икономичните – във вторник, 21 април.

Постъпилите след 14ч. поръчки ще бъдат обработвани и изпращани на 21 април, когато ще е първият работен ден след празниците.

Обръщаме се към Вас с молба да огледате внимателно продуктите и консумативите, с които работите и които ще са Ви необходими. Приканваме Ви да направите своевременно Вашите поръчки – възможно е заради струпването на празнични и почивни дни да не сме в състояние да изпълним своевременно всички поръчки. От своя страна куриерите също е възможно да са изключително натоварени и да е възможно забавяне в изпълнението на някои поръчки.

Екипът ни Ви желае светли празнични дни!