За да можем да Ви предложим най-доброто обслужване, обявяваме работното време на офисите и магазините на Стар Нейлз – България по време на предстоящите Великденски и Майски празници.

Почивни дни по време на Великденските празници са петък, 26 април и понеделник, 29 април.

На 1 май, сряда и на 6 май, понеделник отново няма да работят офисите и магазините ни.

Онлайн магазинът ни ще работи без почивен ден и без прекъсване, така че винаги можете да поръчате каквото Ви е необходимо през него. Доставките ще бъдат съобразени с празничното работно време и натовареността на куриерите. Нашите сътрудници ще са на разположение в празничните дни да отговарят на Въпросите ви на нашата страница във Facebook.

Кога ще бъдат доставени поръчките?

Всички поръчки, направени до 14ч. на 25 април, ще бъдат изпълнявани по график. Имаме уверението на куриерските фирми, с които работим, че ще изпълняват доставка на пратки до обяд в петък, 26 април.

Поръчките, направени след 14 ч. на 25 април и по време на Великденските празници, ще бъдат обработвани във вторник, 30 април. Те ще бъдат доставяни на 2 и 3 май.

Поръчките от 4, 5 и 6 май ще бъдат изпълнявани на 7 май.

Обръщаме се към Вас с молба да огледате внимателно продуктите и консумативите, с които работите и да прецените какво ще Ви бъде необходимо. Приканваме Ви да направите своевременно Вашите поръчки и да не ги оставяте за последните дни – възможно е заради струпването на празнични и почивни дни да не сме в състояние да изпълним своевременно всички поръчки.

От своя страна куриерите също е възможно да са изключително натоварени и да е възможно забавяне в изпълнението на някои поръчки.

Благодарим Ви за разбирането и Ви желаем Весели празници!