Стар Нейлз – България отбеляза своя 25-годишен юбилей! Празничната торта беше разрязана и всеки, който направи поръчка в нашия онлайн магазин на www.starnails.bg или по телефона, на търговски агент или в нашите офиси в Пловдив и София, получи парче от тортата на рожденика. Защото какъв рожден ден е, ако няма торта с крем!?

Получихме толкова много поздравления, толкова много клиенти ни се обадиха и ни посетиха в офисите, а поръчките в онлайн магазина валяха непрекъснато! Благодарим Ви за всички чудесни пожелания, които ни отправихте! Благодарим Ви, че сме заедно и че заедно продължаваме напред в общата ни мисия да създаваме красота!

Искаме да Ви уверим, че тортата е ОГРОМНА и за всяка направена поръчка има предвидено парче! Има за всички! Заради огромния оброй поръчки, който събрахме, подготовката и изпращането ще отнеме повече време от плануваното.

Благодарим Ви за търпението и се извиняваме за забавянето – уверяваме Ви, че Вашето парче торта ще пристигне до Вас съвсем скоро с поръчката, която сте направили!