Новини

Арена на красотата 2018 - отбелязваме 25 години Стар Нейлз – България

1 октомври 2018 г.

Арена на красотата 2018 - отбелязваме 25 години Стар Нейлз – България Тази година имаме специален повод да празнуваме – ставаме на 25! Елате да се забавляваме заедно на Арена на красотата, щанд №6-27 в Интер Експо Център – София, в дните 5, 6 и 7 октомври. За нас ще бъде истинско удоволствие да Ви посрещнем на нашия щанд. Подготвили сме Ви изненади, с които ще направим гостуването Ви при нас приятно и полезно.

Тази година колегите от Учебен център са подготвили специално за Вас две различни, практични и вдъхновяващи презентации на сцената на Арена на красотата, които можете да видите на 5 и 6 октомври. На 7 октомври, отново на сцената на Арена на красотата, ще връчим официално наградите на 25-те финалисти в националния конкурс „Любим маникюрист за 2018“, организиран в партньорство с епика на rozali.com и по случай 25-годишнината на Стар Нейлз – България. Специален гост-водещ на събитието ще бъде Веси Бонева. Наградите ще бъдат връчвани от Цветелина Чорбанова – Мисис България Земя 2017 (“Mrs Bulgaria” 2017 Earth), Емилия Динкова – Управител на Стар Нейлз – България и специални гости от екипа на rozali.com Запознайте се в детайли с програмата, която сме подготвили за Вас, както за презентациите ни на сцена, така и за демонстрациите ни на щанд №6-27.

ПРОГРАМА С АКТИВНОСТИ НА СЦЕНАТА:

5 ОКТОМВРИ 2018

13:00 – 14:00 - От дневника на педикюриста - добри практики в терапевтичния педикюр.
Водещи: Бистра Петова, Ваня Александрова и Ели Василева

6 ОКТОМВРИ 2018

11:00 – 12:00 – Да превърнем фантазиите си в реалност. Креативни с материалите за ноктопластика - малко повече от декорации.
Водещи: Бистра Петова, Ваня Александрова, Ели Василева, Васил Гинов и Маргарита Шопова

7 ОКТОМВРИ 2018

12:00 – 13:00 - Официално връчване на наградите на 25-те победители в конкурса „Любим маникюрист за 2018“, организиран от Стар Нейлз – България в партньорство с rozali.com.
Специален гост и водещ на събитието: певицата Веси Бонева

ПРОГРАМА С АКТИВНОСТИ НА ЩАНДА:

5 ОКТОМВРИ 2018

10:00 – 11:00 – тънкости при работата с SNB Professional хибридни UV гелове за ноктопластика и демонстрация на функциите на революционна ЕКО работна станция за маникюр;
11:00 – 12:00 – тайните на добрия релефен дизайн;
15:00 – 16:00 – възстановяваща терапия за ръце и нокти;

6 ОКТОМВРИ 2018

14:00 – 15:00 - ново в система ГЕЛАК SNB Professional;
15:00 – 16:00 – тънкости при работата с SNB Professional хибридни UV гелове за ноктопластика и демонстрация на функциите на революционна ЕКО работна станция за маникюр;

7 ОКТОМВРИ 2018

10:00 – 11:00 – ново в система ГЕЛАК SNB Professional;
11:00 – 12:00 – тънкости при работата с SNB Professional хибридни UV гелове за ноктопластика и демонстрация на функциите на революционна ЕКО работна станция за маникюр;

И ОЩЕ…

В трите дни на изложението на нашия щанд Ви очакват приятни изненади! Ще повдигнем завесата на производството и ще Ви потопим в нашата SNB Professional лаборатория. Подготвили сме Ви по случай нашия юбилей почерпка с нещо различно и много приятно, което не сте опитвали досега! Освен това за първи път ще Ви представим нашата юбилейна серия 25 години Стар Нейлз – България. Очакват Ви нашите нови продукти грижа за кожата и цветове SNB Professional.

Повече новини

Арена на красотата 2018 - отбелязваме 25 години Стар Нейлз – България

1 октомври 2018 г.

Арена на красотата 2018 - отбелязваме 25 години Стар Нейлз – България Тази година имаме специален повод да празнуваме – ставаме на 25! Елате да се забавляваме заедно на Арена на красотата, щанд №6-27 в Интер Експо Център – София, в дните 5, 6 и 7 октомври. За нас ще бъде истинско удоволствие да Ви посрещнем на нашия щанд. Подготвили сме Ви изненади, с които ще направим гостуването Ви при нас приятно и полезно.

Повече

На 6 и 24 септември офисите на Стар Нейлз – България няма да работят

5 септември 2018 г.

На 6 и 24 септември офисите на Стар Нейлз – България няма да работят Уважаеми клиенти и приятели, офисите и фирмените магазини на Стар Нейлз – България няма да работят на 6 септември и на 24 септември 2018 г. Онлайн магазинът ни обаче ще продължи да работи за Вас без прекъсване, но доставките ще са съобразени с графика на куриерските компании в тези дни.

Повече

Членовете на КЛУБ ЦВЯТ SNB с още една привилегия

14 май 2018 г.

Членовете на КЛУБ ЦВЯТ SNB с още една привилегия Имаме изключително приятна новина за всички членове на КЛУБ ЦВЯТ SNB! И през 2018 ще можете да се възползвате от привилегията да натрупвате бонус точки, които за използвате като разплащателно средство при покупката на определени продукти. Ако все още не сте запознати с новите попълнения в списъка на продуктите, с които ще натрупвате бонус точки и тези от списъка, за които ще можете да заплащате със събраните бонус точки, свържете се с обслужващия Ви търговски представител или служител на Стар Нейлз – България. Можете да се възползвате от привилегията си до края на 2018.

Повече

SNB Professional с нови приятели на Molfar Beauty Forum в Украйна

2 май 2018 г.

SNB Professional с нови приятели на Molfar Beauty Forum в Украйна От 22 до 26 април 2018 MIDUEY TOV – дистрибуторът на SNB Professional за Украйна организира завладяващо представяне на бранда ни на вдъхновяващия форум за красота Molfar. За Украйна пътува и Ваня Александрова, която заедно с мастерите Ксения Сакелари и Ирина Свистун направи представянето на SNB Professional изключително професионално и запомнящо се. Акцент в презентационния семинар на бранда бе цялостната грижа за маникюра и педикюра в салона. Представени бяха сериите МАНГО, ГУАВА, TEA TIME и сезонната грижа за маникюра. Специално за украинските професионалисти Ваня Александрова демонстрира стъпка по стъпка ароматерапия Rosa Damascena. Сериозно внимание бе обърнато на представянето на ТОП продуктите SNB Professional за педикюр.

Повече

Работно време през май

30 април 2018 г.

Работно време през май През май офисите и фирмените магазини на Стар Нейлз – България няма да работят на 1, 7 и 24 май 2018 г. Онлайн магазинът ни обаче е на Ваше разположение 24 часа - 7 дни в седмицата.

Повече

Награди за професионалистите от Учебен център към Стар Нейлз – България

19 април 2018 г.

Награди за професионалистите от Учебен център към Стар Нейлз – България Нашите колеги от Учебен център към Стар Нейлз – България са сред най-добрите! На 18 април за първи път в България - София се проведе 11-ти международен шампионат "Златна четка", организиран от Анна Марченко. Двама професионалисти от нашия екип - Ваня Александрова и Ели Василева - се включиха в престижното състезание.

Повече