За нас

Емилия Динкова и Виктория УзунянВсичко започва през далечната 1993 година, когато Емилия Динкова и Виктория Узунян - две дами с вкус към красивото и с афинитет към качественото, основават „Стар Нейлз – България“ ООД като търговска структура. Вдъхновени от новите тенденции при маникюра, те превръщат компанията в безспорен лидер на пазара. „Стар Нейлз – България“ ООД е първата компания, която разпространява в България удължаването на естествените нокти и въвежда широко известното днес понятие „ноктопластика“.

Сертификат за членство 2016 в БНАЕМПКДнес „Стар Нейлз – България“ ООД е член на Асоциацията на Малките и Средни Предприятия от Индустрията за Красота и Здраве. Също така компанията членува и в Българска Национална Асоциация Етерични масла, Парфюмерия и Козметика. „Стар Нейлз – България“ ООД непрекъснато развива своята дейност в стремежа си да предложи най-доброто на своите клиенти. Символ на доказано качество са множеството регистрирани търговски марки: Стар Нейлз®, Star Nails®, SNB® и други.

Хронология на успеха

20 години опитПрез 2000 година компанията стартира собствено производство, базирано в град Пловдив. Над 90% от съставките, вложени в продуктите, се внасят от известни европейски компании, като Henkel, BSF и др.

През 2007 година компанията регистрира търговската марка – SNB®. Тя е създадена специално за артикулите собствено производство. Днес асортиментът от SNB продукти наброява Повече от 150 артикула и продължава да расте. Проведено проучване сочи, че делът на SNB продуктите, в общия обем продажби на фирмата вече е около 80%. Богатият асортимент от продукти на SNB включва следните групи стоки:

  • Продукти за маникюр;
  • Продукти за педикюр;
  • Продукти за грижа за нокти;
  • Лакове за нокти;
  • Разтворими гел-лакове;
  • Професионални UV гелове;
  • Акрилни системи;
  • Лакочистители;

През 2007 г. компанията основава Център за професионално обучение с лицензия № 200712488 от НАПОО. Като лицензиран учебен център, той предоставя професионално обучение и квалификационни курсове по професия „Маникюрист-Педикюрист” код 815030 и специалност „Маникюр, педикюр и ноктопластика” код 8150301, даващи втора степен на професионална квалификация. През 2009 г. Учебен център към „Стар Нейлз – България“ ООД получава ПРИЗ в категория „Център за обучение с най-добра тренировъчна програма“, от националния конкурс Salon Arena Of Beauty.

До днес „Стар Нейлз - България“ ООД управлява успешно филиалите в София и Пловдив на своя Център за професионално обучение. Организираните в тях обучения и курсове дават възможност за придобиване на професионални умения по маникюр, педикюр, терапевтичен педикюр, ноктопластика, дизайн и ръководене на учебна дейност по изброените специалности. Над 20 години Стар Нейлз - България ООД подкрепя професионализма и помага на всеки, който е привлечен от професията да се научи и усъвършенства своите умения.

награда 'Марка на годината'През 2013 година марката на компанията SNB Professional получава престижната награда „Марка на годината“ в категория „Красота“ от годишното „Шоу на марките“.

От създаването си до днес продуктите SNB се радват на непрекъснато растящ интерес от страна на клиентите. Те са представени на редица международни и национални изложения, част от които са InterCharm Moscow, Cosmoprof Worldwide Bologna, Beautyworld Japan, Arena Professional Sofia, „Арена на красотата“ София, „Фестивал на красотата“ Пловдив и др.

Търговската дейност на фирмата е организирана при взаимодействие с дистрибутори в страната и чужбина. Развитието на компанията е свързано и с поетапното успешно навлизане на бранда SNB и на пазарите в Гърция, Литва, Латвия, Канада, Холандия и др. Отношенията на партньорство и професионализъм гарантират дългогодишен успешен бизнес и стабилни партньорски отношения, а новите клиенти на компанията могат винаги да разчитат на коректност и готовност за съдействие.

БДС EN ISO 9001:2015В желанието си да подобрява непрекъснато качеството на предлаганите асортименти, предоставяните услуги и обслужването на клиентите, „Стар Нейлз – България“ ООД е сертифицирана компания по БДС EN ISO 9001:2015 Системи за управление на качеството.

Целите, които „Стар Нейлз – България“ ООД постига в своя път на развитие, са: висока степен на иновативност, стриктност и безкомпромисност при тестването и клиничните изпитания на продуктите; внедряване на съвременни технологии при производството; творческо отношение към разработката на новите продукти и поддържане на екип от опитни и квалифицирани специалисти. Основната производствена концепция е постигане на първокласно качество на продуктите при използване на голям брой натурални съставки. Високо квалифицираният екип на „Стар Нейлз – България“ ООД прави системни и последователни стъпки за подобряване на дейността във всяко направление.

Екипът на „Стар Нейлз – България“ ООД определя мисията си така: „Да създаваме красота!“

Извървяли над 20 години развитие заедно със „Стар Нейлз – България“ ООД, Емилия Динкова и Виктория Узунян споделят какво е за тях работата в света на красотата.

„Истински обичам работата си и я приемам като мисия! Основната цел на компанията е да създава малки радости за хората, като променя детайли от тяхната визия и в същото време се грижи за тяхното здраве. В ежедневието чести си задаваме въпросите: Добре ли изглеждаме? Ще ни одобрят ли другите? Важно ли е как се показваме пред обществото? Ние от „Стар Нейлз“ ще ви отговорим простичко: „По ноктите посрещат…“ - Емилия Динкова – управител на „Стар Нейлз - България“

„Събирането на идеи за разработването на нови продукти ми доставя страхотно удоволствие! А удовлетворението идва в момента, в който разбера, че най-новият ни лак за нокти се превръща в хит за сезона. Най-голямото предизвикателство е създаването на такива продукти, които са в крак с времето, съобразени с най-новите тенденции в професионалния маникюр и педикюр. Използваме богатия си опит за създаване на функционални продукти и се радваме на признанието на клиентите.“ - Виктория Узунян – управител на „Стар Нейлз - България“

Стар Нейлз - България ООД е доказаният професионалист в областта на маникюра, ноктопластиката и педикюра, както в обучението, така и в производствената си и търговска дейност.

Политика за бисквитките
Сайтът използва бисквитки🍪. За информация вижте нашата Декларация за поверителност.
Facebook Messenger лого