Обучение

Всяко надграждащо обучение има за цел да Ви представи различни техники и материали за декорация на ноктите. Обучението осигурява изграждане на умения за изпълнение на различни по сложност декорации, развива въображението и креативността. Надграждащите обучения на Център за професионално обучение към „Стар Нейлз - България“ ООД дават възможност за обогатяване на услугите, които можете да предложите на Вашите клиентите.

Декорации с плоска четка I‑во ниво – 8 учебни часа

Декорации с плоска четка I-во ниво – 8 учебни часа След завършване на обучението курсистите придобиват умения за рисуване на цветя и флорални мотиви. Материалите и инструментите за провеждане на обучението се предоставят от Учебния център. Всеки курсист получава подарък – плоска четка за декорация SNB и 6 цвята боички SNB.

Завършилите обучението получават Фирмен сертификат.

Декорации с плоска четка II‑ро ниво – 8 учебни часа

Декорации с плоска четка II-ро ниво – 8 учебни часа След завършване на обучението курсистите придобиват умения за рисуване на усложнени флорални мотиви и абстрактни композиции. Необходимо е участниците в обучението да носят плоски четки за рисуване, четки за контур и детайли. Останалите материали се осигуряват от Учебния център. Завършилите обучението получават Фирмен сертификат.

Рисуване с акварел – 16 учебни часа

Рисуване с акварел – 16 учебни часа Уникално заиграване на цветовете! Предизвикателна и сложна техника за рисуване, при която боите се нанасят така, че под тях да прозира ефирната белота на основата. След завършване на обучението курсистите придобиват умения за рисуване на флорални и абстрактни мотиви. Учебният център осигурява всички необходими материали и инструменти за провеждане на обучението. Всеки курсист получава подарък 2 четки SNB и комплект акварелни боички SNB – 24 цвята. Завършилите обучението получават Фирмен сертификат.

Лесни и ефектни декорации с ART UV гел – 8 учебни часа

Лесни и ефектни декорации с ART UV гел – 8 учебни часа Предложете на клиентите си това, което те търсят и очакват от Вас - дълготрайни, бързи и ефектни декорации. Овладейте тънкостите при рисуването с ART UV гел и бъдете по-уверени във възможностите и уменията си. Това е забавно практическо обучение, в което под ръководството на инструкторите от Учебен център към „Стар Нелйз - България“, ще се научите как да създавате цветни абстракции, флорални и стилизирани мотиви с ART UV гел върху нокти и да предложите на клиентите си експресна услуга с ефектен резултат. Техниката е лесна и бързо ще усвоите тънкостите. Учебният център осигурява всички необходими материали и инструменти за провеждане на обучението.

Обучение Терапевтичен педикюр – 8 учебни часа

Обучение Терапевтичен педикюр – 8 учебни часа Създайте комфорт и самочувствие на Вашите клиенти. Помогнете им да се освободят от проблемите в педикюра. Учебната програма включва следните теми:

 1. Заболявания по ноктите и кожата;
 2. Гъбични инфекции и деформации по ноктите;
 3. Мазоли и кокоши тръни;
 4. Впити нокти - корекция с помощта на Активно-залепваща шина PODOFIX.

Завършилите обучението получават Фирмен сертификат.

Обучение Система за корекция на впити нокти 3ТО – 8 учебни часа

Обучение Терапии при впити нокти – 8 учебни часа Това надграждащо обучение ще Ви въведе в най-високото професионално ниво на работа при впити нокти. Така на своите клиенти ще можете да предложите още по-добра и комплексна услуга терапевтичен педикюр. Курсът Ви дава възможност да се запознаете в детайли със следните варианти за отстраняване на впити нокти:

 1. Зулци протектори;
 2. Корекция с помощта на Активно-залепваща шина PODOFIX;
 3. 3ТО скоби.

В деня на обучението получавате от нас всички материали, необходими за пълноценното протичане на курса и комплект с инструменти за работа за системата 3ТО. Комплектът съдържа: Кожен калъф за инструменти 21.5/34.5 см, Резач за скоби, Инструмент за скоби - кука, Инструмент за моделиране на скоби и Инструмент за скоби - държач.

Завършилите обучението получават Фирмен сертификат.

Система за корекция на впити нокти PODOFIX - 3 учебни часа

Система за корекция на впити нокти PODOFIX - 3 учебни часа Практиката неминуемо ще Ви срещне с клиент с проблем впити нокти. В повечето случай впиването е хронично и за възстановяване на правилния растеж на нокътя се изискват знания и професионални умения от страна на педикюриста и много търпение от страна на клиента. Изключително добри резултати дава система за корекция на впити нокти PODOFIX, а надграждащото обучение, с което можете да овладеете техниката за прилагането ѝ, включва:

 • - демонстрация на поставяне на шина PODOFIX от преподавателя;
 • - поставяне на 1 брой шина PODOFIX от курсиста;
 • - детайлно запознаване с инструкциите за работа;

Обучението е индивидуално и е съобразено със заетостта на курсиста и графика на преподавателите. Завършилите обучението получават Фирмен сертификат.

Система за корекция на впити нокти PODOSTRIPE - 3 учебни часа

Система за корекция на впити нокти PODOSTRIPE - 3 учебни часа Бъдете по-уверени в знанията и уменията си и предложете на клиентите си най-новото решение при впити нокти. Система PODOSTRIPE е последната технологична разработка в областта. Системата е лесна и удобна за професионалиста и дава повече комфорт на клиента. Подходяща е за прилагане при деца и диабетици, при по-тънки и труднодостъпни нокти. Обучението включва:

 • - демонстрация на поставяне на шината от преподавателя;
 • - поставяне на 1 брой шина от курсиста;
 • - детайлно запознаване с инструкциите за работа.

Обучението е индивидуално и е съобразено със заетостта на курсиста и графика на преподавателите. Завършилите обучението получават Фирмен сертификат.

Поставяне на мигли - индивидуално обучение

Поставяне на мигли - индивидуално обучение Ако желаете да предложите на клиентите в салона си нова услуга, не се колебайте да се запишете на курс по поставяне на мигли. Обучението е индивидуално, провежда се само с предварително записан час и за пълноценното му протичане е необходимо задължително да осигурите модел. На модела преподавателят ще демонстрира техниката за поставяне на мигли на снопчета, а след това под негово ръководство Вие ще практикувате наученото. Можете да направите записване за индивидуално надграждащо обучение Поставяне на мигли на тел.: 032 622 968.

Извиване и боядисване на мигли – индивидуално обучение

Извиване и боядисване на мигли – индивидуално обучение Сега можете да предложите на клиентите си дълготрайно боядисване и красиво извиване на естествените им мигли. Курсът е индивидуален и е с продължителност до 90 минути. Провежда се само с предварително записване и във време, което е удобно за Вас и за преподавателя. Задължително условие за пълноценното протичане на курса е да осигурите модел, на който преподавателят да демонстрира техниката, а след това под негово ръководство Вие да практикувате наученото. Можете да направите записване за индивидуално надграждащо обучение Извиване и боядисване на мигли на тел.: 032 622 968.


График на надграждащите обучения

Обучение Дати за София Дати за Пловдив Дати за Стара Загора Дати за Благоевград Дати за Хасково Дати за Бургас Дати за Варна Брой учебни часове Необходим манекен
Декорации с плоска четка I-во ниво 06.03.2018 - - - - - - 8 не

Декорации с плоска четка II-ро ниво 09.03.2018 - - - - - - 8 не

Рисуване с акварел - - - - - - - 16 не

Лесни и ефектни декорации с ART UV гел - 12.02.2018 - - - - - 8 не

Терапевтичен педикюр 06.03.2018 12.02.2018 - - - - - 8 не

Система за корекция на впити нокти 3ТО 09.03.2018 - - - - - - 8 не

Записването във всеки курс става предварително по телефона или на място във филиалите на учебния център в София и Пловдив. Необходимо е да заплатите авансова вноска при записване.

За записване:

 • Град София – адрес на филиала: ул. „Дунав“ №38
 • тел: +359-2-983-6163 или +359-88-725-5997
 • e-mail: sofia@starnails.bg
 • Работно време: от понеделник до петък
 • От 09:00 до 18:00 – без прекъсване
 • Град Пловдив – адрес на филиала: ул. „Петко Д. Петков“ №23, ет. 5
 • тел: +359-32-622-965 или +359-88-596-6317
 • e-mail: office@starnails.bg
 • Работно време: от понеделник до петък
 • От 09:00 до 18:00 – без прекъсване