От специалистите

Гелак SNB стъпка по стъпка

Гелак SNB стъпка по стъпка

 1. Почистете ръцете с Дезинфекциращ гел или Дезинфекциращ лосион SNB.
 2. Поставете Гел за почистване на кожички SNB в областта на кутикулата. Обработете кожната гънка и почистете кутикулите.
 3. Оформете свободния край на естествения нокът. Отстранете неговия естествен гланц с пила не по-груба от 240.
 4. Почистете нокътната плочка с Активен препарат за нокти SNB.
 5. След подготовката на естествените нокти нанесете тънък слой Свързващ елемент Ultrabond и изчакайте около 30 секунди да изсъхне.
 6. Нанесете тънък слой базово покритие от гел-лак ОСНОВА SNB.
 7. Поставете ръката в LED UV уредба за 30 секунди или в UV уредба за 2 минути.
 8. Нанесете тънък слой от избрания цвят Гелак SNB върху цялата нокътна плочка и по ръба на свободния край, като внимавате да не попадне гел-лак по кожната гънка.
 9. Поставете ръката в LED UV уредба за 30 секунди или в UV уредба за 2 минути.
 10. Нанесете втори тънък слой от избрания цвят, като отново внимавате да не попадне гел-лак по кожната гънка. Поставете ръката в LED UV уредба за 30 секунди или в UV уредба за 2 минути.
 11. Нанесете завършващ слой от гел-лак ТОП / основа SNB и поставете ръката в LED UV уредба за 30 секунди или в UV уредба за 2 минути.
 12. Почистете лепкавия слой с Течност за почистване на гел SNB.
 13. Нанесете масло за нокти и кожички в областта на кожната гънка.

Съвет: почиствайте четката на завършващия ТОП/основа SNB в тампон, напоен с течност за почистване на гел, преди да я приберете обратно в шишето. По-тъмните цветове гел-лак имат високо съдържание на пигмент , част от който остава в лепкавия слой. Почиствайки четката, запазвате завършващия ТОП/основа SNB без оцветяване.

За винаги отличен резултат, Ви препоръчваме да използвате само продуктите от системата Гелак SNB, която включва: Свързващ елемент Ultrabond, ОСНОВА, ТОП/основа, цвят Гелак и Течност за почистване на гел. Смесването с продукти от други системи може да влоши качеството на покритието. „Стар Нейлз - България“ не носи отговорност за незадоволителен краен резултат при замяна на продукти от системата Гелак SNB с продукти от други системи и при пропускане на основни стъпки.

Още от специалистите

Декорации с водни лепенки стъпка по стъпка

Декорации с водни лепенки стъпка по стъпка Декорациите с водни лепенки изискват старание, внимание, професионални умения и сръчност. За Ваше улеснение сме описали стъпките, с които успешно можете да направите красива декорация с ефектните водни лепенки.

Повече

Гелак SNB стъпка по стъпка

Гелак SNB стъпка по стъпка 1. Почистете ръцете с Дезинфекциращ гел или Дезинфекциращ лосион SNB.
2. Поставете Гел за почистване на кожички SNB в областта на кутикулата. Обработете кожната гънка и почистете кутикулите.
3. Оформете свободния край на естествения нокът. Отстранете неговия естествен гланц с пила не по-груба от 240.

Повече

Педикюр SNB стъпка по стъпка

Педикюр SNB стъпка по стъпка 1. Поставете соли за педикюр (Дезодориращи или Активни соли за педикюр) във ваничка и потопете краката си за около 10 минути.
2. Подсушете ходилата и изрежете ноктите.
3. Използвайте пила за педикюр, за да отстраните вроговената кожа по ходилата.

Повече

Как да си направим маникюр

Как да си направим маникюр 1. Хигиена на ръцете:
- Измийте ръцете с Антибактериален сапун Жасмин
- Дезинфекцирайте с дезинфекциращ гел – изберете от: Бери или Океан
2. Почистете лака с: ЕКСПЕРТ лакочистител, ...

Повече

Как да се грижим за ноктите

Как да се грижим за ноктите 1. Почиствайте замърсяването под ноктите с мека Четка за маникюр под течаща вода.
2. Ако сменяте лака си често – използвайте Лакочистител без ацетон или ЕКСПЕРТ лакочистител, за да предпазите ноктите от изсушаване.
3. Използвайте фина пила, за да ...

Повече

Как да се грижим за краката си

Как да се грижим за краката си 1. Избягвайте да носите затворени обувки, когато ноктите на краката ви са дълги. Това може да причини набиване и деформиране на ноктите съпроводено с болезнено усещане и травми.
2. Не изрязвайте ъгълчетата на ноктите дълбоко за да не се появи ...

Повече

Грижа за ръцете

Грижа за ръцете Кожата на ръцете е подложена ежедневно на неблагоприятни атмосферни влияния, както и на допир и триене при работа. В резултат на това, ръцете губят мекотата си, кожата се напуква и загрубява. Необходимо е да се полагат ежедневни грижи, за да ...

Повече