Новини

Уикенд с безплатна доставка за всички онлайн поръчки

8 декември 2017 г.

Уикенд с безплатна доставка за всички онлайн поръчки И тази година решихме да зарадваме всички наши клиенти преди празниците с уикенд с безплатна доставка за всички онлайн поръчки от нашия онлайн магазин. Онлайн поръчките от 16 или 17 декември 2017 ще бъдат доставяни безплатно независимо от стойността на поръчката. Безплатна доставка ще осигурим до всяко населено място в България, до което куриерите, с които работим, могат да достигнат. И това не е всичко! Към поръчките над 30 лева ще добавим и подарък.

Всеки, направил поръчка на стойност над 30 лева на 16 и 17 декември 2017 ще може да избере своя подарък от нас. Подаръкът ще бъде един продукт от следните:

Тази информация е важна за Вас

При финализиране на поръчка на стойност над 30 лева ще Ви се появи прозорец, от който можете да изберете своя подарък. Можете да изберете само един от посочените по-горе продукти, като с потвърждаване на избора Ви, системата ще запише автоматично неговия код в полето за бележки. Ако стойността на поръчката Ви е под 30 лева, осигуряваме за нея само безплатна доставка и при финализирането ѝ няма да Ви се появи прозорец за избор на подарък.

Време за доставка

Всички онлайн поръчки от 16 и 17 декември 2017 ще бъдат обработвани в рамките на 5 до 7 работни дни от получаването им. Не губете време! Ако все още не сте избрали подаръците за близките до сърцето Ви приятели и роднини, разгледайте нашите ПРОМО КОМПЛЕКТИ. Стъпките са много лесни - разгледайте, изберете, напълнете кошницата си и финализирайте поръчката си на 16 или 17 декември 2017. А за нас остава удоволствието да Ви зарадваме с безплатна доставка или безплатна доставка и подарък, в случай че поръчката Ви е над 30 лева.

Благодарим Ви, че и през 2017 година бяхме заедно! Пожелаваме Ви цветен и вълнуващ декември и весели, светли и пълни с чудеса празнични дни!

Повече новини

За поредна година SNB Professional на Cosmoprof Bologna

19 март 2018 г.

За поредна година SNB Professional на Cosmoprof Bologna От 15 до 18 март 2018 в Болония се проведе 51-вото международно изложение за красота Cosmoprof Bologna, на което заедно с дистрибутора ни в Италия Radi Nails представихме най-новото от SNB Professional. Тази година присъстваха 2 822 изложители от 70 страни, ...

Повече

Кой получи специален подарък от Стар Нейлз – България?

13 март 2018 г.

Кой получи специален подарък от Стар Нейлз – България? Трима са късметлиите, които Стар Нейлз – България ще зарадва със специален подарък – ваучер за покупка на продукти SNB Professional на стойност 200 лв. През 2017 година поканихме всички наши клиенти да пазаруват по-често онлайн, като им обещахме, че ще организираме томбола с онези от лоялните ни клиенти, които са поръчвали от нашия онлайн магазин през 2017.

Повече

На 3 март отдаваме почит!

1 март 2018 г.

На 3 март отдаваме почит! На 3 март 2018 се навършват 140 години от Освобождението на България. Във връзка с предстоящите чествания и законови разпоредби офисите на Стар Нейлз – България няма да работят на 5 март 2018.

Повече

Възможно е да има забавяне на пратки

27 февруари 2018 г.

Възможно е да има забавяне на пратки След обилните снеговалежи, пътната обстановка осезаемо е усложнена и в някои райони пътищата от републиканската пътна мрежа са труднопроходими. Това може да доведе до забавяне в доставката на пратки. Затова се обръщаме към Вас с молба да планирате и подавате заявките си към нас ...

Повече

Удължаваме членството в клуба до 31 януари

15 януари 2018 г.

Удължаваме членството в клуба до 31 януари Всички членове на КУЛБ ЦВЯТ SNB, които не са успели да направят новите си зареждания за януари, имат шанса да го направят с привилегиите и отстъпките, които им дава членството им в клуба 2017-та. Удължаваме срока на валидност на отстъпките до 31 януари! Условията за подновяване на членството през 2018 година вече са готови и съвсем скоро нашите търговски представители ще Ви запознаят с тях.

Повече

Повече привилегии с SNB КЛУБ ЦВЯТ до 15 януари

3 януари 2018 г.

Повече привилегии с SNB КЛУБ ЦВЯТ до 15 януари ЕКСЛУЗИВНО! само за членове на най-цветния клуб в България - скъпи приятели, до 15 януари 2018, можете да се възползвате от привилегиите, които SNB КЛУБ ЦВЯТ Ви дава. Приемете удължаването на срока, като комплимент към всички Вас – професионалистите, които неуморно работихте преди празниците, между празниците и по време на празниците и ще продължите да работите все така старателно и всеотдайно и през Новата 2018.

Повече